На Донбасі поранено бійця ООС, окупанти втратили двох бойовиків

60568289_591463944679559_8562589673392701440_o
Фото: штаб ООС

У неділю, 19 травня, російські найманці на Донбасі 11 разів обстріляли позиції української армії, в тому числі двічі - із заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 100 мм і мінометів калібру 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли позиції Об'єднаних сил із артилерійських систем калібру 100 мм, зенітних установок ЗУ-23-2 та автоматичних станкових гранатометів у районі Троїцького, з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя та Чермалика, зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - неподалік Мар'їнки та Красногорівки, зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - біля Лебединського, з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - в районі Авдіївки та Водяного, з великокаліберних кулеметів - під Новогригорівкою.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" загарбники обстріляли українські позиції з 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів - неподалік Золотого-4, з озброєння БМП, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу Новгородського.

Унаслідок обстрілів один український військовослужбовець зазнав поранення. На кожний обстріл Об'єднані сили відповіли терористам вогнем. За даними розвідки, 19 травня окупанта втратили одного бойовика загиблим, ще одного - пораненим.

Від початку доби 20 травня станом на 7:00 окупанти двічі обстріляли українські позиції в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід": зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі Гнутового, з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - під Старогнатівкою.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил унаслідок цих обстрілів не зафіксовано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: