Понад 20 компаній та півсотні житлових комплексів: як у Львові пройшов Форум новобудов та інвестицій (фото)

IMG_1452

Форум новобудов та інвестицій проходить у Львові вже втретє.

17-18 травня на Арені Львів відбувся наймасштабніший Форум новобудов та інвестицій 2019. Цьогоріч його відвідало понад 7 тисяч зареєстрованих учасників.

Форум новобудов та інвестицій зібрав на «Арені Львів» експертів ринку, забудовників та всіх зацікавлених у містобудівній сфері. Під час події презентували 35 житлових комплексів у Львові, дискутували про архітектурне майбутнє та нові елементи інфраструктури міста, говорили про інвестиції та перетворення занедбаних промислових зон на нові житлові квартали.

Відвідувачі форуму могли дізнатися про майбутнє Львова, нові елементи інфраструктури міста, інвестиційні об’єкти та перетворення занедбаних промислових зон на нові, просторі житлові квартали. Також у рамках події було проведено низку панельних дискусій на теми, що хвилюють мешканців міста.

Як розповів організатор Форуму новобудов та інвестицій, керуючий партнер «Pro Novobudovy» Віталій Рижак, ця подія – чудова платформа для тих, хто бажає придбати для себе житло та вигідно інвестувати кошти.

«Форум новобудов та інвестицій відбувається вже втретє, вперше він відбувся у 2017. Після того, як ми вперше його організували, то побачили дуже особливий інтерес до цієї події людей, які цікавляться інвестиціями в нерухомість або інвестиційних компаній. Після цього ми прийняли рішення назвати Форум новобудов та інвестицій. На сьогоднішній день ми бачило великий інтерес до цієї події, за 30-денною рекламною кампанією ми зібрали понад 5 тисяч реєстрацій», – розповів Рижак.

Віталій Рижак додав, що продовжать проводити такий форум у Львові, а також планують у Києві, аби вийти на всеукраїнський рівень.

ІА Дивись.info — офіційний інформаційний партнер Форуму новобудов та інвестицій 2019.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: