У Львові водій, який на переході ледь не збив маму з дітьми, від самосуду заховався у маршрутці (відео)

пішоход

19 травня, близько 13 години, на перетині вулиць Суботівська-Повітряна, водій маршрутки ледь не збив маму з двома дітьми.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Водій маршрутки проігнорував те, що транспортні засоби зупинилися і пропускали пішоходів на нерегульованому переході. Він на великій швидкості проїхав пішохідний перехід, де в той момент йшла мама з двома дітьми. Порушник створив аварійну обстановку і змусив жінку вживати заходи для особистої безпеки. Маршрутка продовжила рух до найближчої зупинки.

Очевидці події почали пішки наздоганяти громадський транспорт, а один із небайдужих зачепився за дверцята водія і на ходу намагався змусити його зупинитися. Інший водій, який їхав позаду та теж став свідком цих подій, які ще й зафіксував його автореєстратор, своїм автомобілем заблокував маршрутку і притиснув її до узбіччя.

34-річний порушник зачинився в маршрутці, адже боявся самосуду розлючених громадян. Він вирішив дочекатися приїзду патрульних, яких вже викликали очевидці.

37-річній жінці викликали швидку, яка надала допомогу на місці, адже вона відмовилася від госпіталізації. Діти, на щастя, не постраждали. Патрульні отримали пояснення від свідків і склали на водія протокол.

У чоловіка вилучили посвідчення водія і видали тимчасовий дозвіл на керування транспортним засобом. Далі справу розглядатиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: