Львівські патрульні затримали п'яного водія вантажівки

60774903_2055772798057815_3261912942735523840_n

Патрульні затримали водія вантажівки, який втікав від них в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Як інформують у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, у понеділок, 20 травня, на трасі Київ-Чоп, патрульні зупинили вантажівку Renault, водій якої порушив правила дорожнього руху.

Під час спілкування, інспектори відчули від чоловіка характерний запах алкоголю. Його попросили пред’явити документи, та запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Водій відмовився пред’явити документи, та заперечував вчинене правопорушення. Згодом, чоловік почав поводити себе зухваліше, завів двигун, та почав втікати.

Патрульні повторно його наздогнали та зупинили. Чоловік відмовився виходити з автомобіля, поводився агресивно, зрештою патрульні змушені були його затримати в порядку ст.262 КУпАП.

Його доставили до Пустомитівського відділу поліції. Перевірка на стан алкогольного сп’яніння показала результат - 2.32 проміле, а це перевищує допустиму норму більш ніж в 11 раз. На 27-річного порушника склали протокол затримання, протокол за керування в стані сп’яніння та винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. Подальшу долю водія буде вирішувати суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: