Скандал у Львівській облраді: Ганущин заявив, що Гірняк хоче змістити його з посади

IMG_1635

Голова Львівської обласної ради під час сесії заявив, що не включення його звіту до порядку денного, спричинене боротьбою за посаду голови обласної ради.

«Юридична процедура звіту передбачає, що під час його обговорення може виникнути пропозиція щодо недовіри до голови. У цій залі є група людей, яка готова поборотися за цю посаду. Сьогодні у них ще недостатньо голосів для цього, але вони чекають призначення нової «зеленої» влади, щоби залучитися підтримкою адмінресурсу. Мені прикро, що у цій боротьбі взяв участь заступник голови обласної ради Володимир Гірняк, який розраховує отримати найбільше дивідендів. Нічого особистого – просто бізнес», – заявив Олександр Ганущин.

Він вважає, що сьогодні події спричинені його інтерв’ю одному із ЗМІ, в якому він заявив, що Львівщина буде в опозиції до нового президента.

Натомість Володимир Гірняк здивований такою реакцією голови ЛОР.

 

«Я здивований, чому така нервова реакція. Звіт голови ЛОР надійшов на мою скриньку вчора, о 14.55. Це серйозний документ, і я, а також керівники низки фракцій вчора висловилися за те, щоби його не включати у порядок денний, бо це серйозний документ, який треба вивчити. Відповідно, депутати не підтримали це звернення. Я жодного разу в жодних середовищах не піднімав питання відставки голови. Хоча маю багато питань до апарату. Тому мені дивна така реакція», – заявив Володимир Гірняк у коментарі Дивись.info.

Фото Микити ПЕЧЕНИКА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: