Вакарчук розповів, хто фінансуватиме його партію

E441CC32-5A0A-4094-A2C8-2E62975D8355

Український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук запевнив, що олігархи не мають стосунку до фінансування його політичної партії "Голос".

Про це він заявив у програмі "Свобода слова" на телеканалі ICTV, повідомляє Укрінформ.

"Ми точно не збираємося брати жодної копійки в жодного з олігархів або тих, кого вважають олігархами. Тому що я вважаю неприпустимим говорити про боротьбу з олігархами, а потім брати в них гроші... Ми діємо зовсім іншим способом: уже сьогодні в нас є десятки достатньо заможних людей, але яким дуже далеко до олігархів, — які чесно заробляють свій шматок хліба і мають якийсь бізнес, які готові підтримувати та підтримують у даний момент. Я свої гроші кровні, які я заробив, вкладаю в кампанію", - пояснив Вакарчук.

Водночас він звернувся й до "всіх, хто хоче підтримати" його політсилу завдяки спільнокошту, при цьому висловивши переконання, що якщо робити "по-чесному та ефективно свою передвиборчу кампанію, то вона буде коштувати в рази менше, ніж її малюють сьогодні політтехнологи всім цим надутим грошовим мішкам".

"Я не кажу, що вона буде безкоштовною чи що не потрібно грошей. Але ми постараємося зробити її ефективною, тому що ми кожну копійку хочемо використовувати з користю, щоб потім ці копійки, точніше - ці гроші, які вкладені, допомагали нам допомагати людям у парламенті", - додав Вакарчук.

Нагадаємо, 16 травня Вакарчук оголосив про створення партії "Голос" та участь у парламентських виборах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: