Що львів'ян чекає на масштабному сімейному фестивалі «Небу-Хай!»

maxresdefault

24-26 травня у с. Березина Миколаївського району Львівської області відбудеться фестиваль «НЕБУ-ХАЙ!».

Про це повідомили сьогодні під час брифінгу.

“На учасників фестивалю чекає квест «Скарби Скарбека», вільне падіння на аербег, пейнтбол, каякінг, бої сумо, скелелазіння, паркур, заплив на саморобних плавзасобах «Всі на всьому», велопробіг Львів-Березина, показові виступи колективів fire-show та багато іншого”, - зазначив організатор фестивалю «Небу-ХАЙ!», президент турклубу “Манівці” Тарас Тарас Білошицький.

Як наголосила начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака, мета фестивалю – показати учасникам як цікаво і активно можна розважатись без проміле – до того ж, у будь-якому віці.

“Фестиваль і локація - чудова ідея для вікенду та подорожі зі сім’єю, друзями і те, що фестиваль пропагує здоровий відпочинок  - це  гарно підходить у концепцію програми розвитку туризму в області. Навколо фестивалю є цікаві туристичні локації:Стільське горбогір’я, веринський тисячолітній дуб, будівля сиротинця графа Станіслава Скарбека у с. Заклад. – підкреслила Наталія Табака.

Також фестиваль має соціальну мету – це цеглинка для побудови громадської мульстиспортивної школи у с. Березина.

“Цей фестиваль передусім гуртує активну молодь, тому що кожному є чим себе зайняти.  Захід є оригінальним і ми запрошуємо туди усіх охочих. Це взірець того, коли є ціль і для цього роблять усі кроки, щоб розвивати молодь та суспільство”, - наголосив директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Андрій Ковальський.

Одночасно з фестивалем функціонуватиме дитяча зона проекту "Здоровий відпочинок для всієї сім'ї" за сприяння департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА.

“Сімейні цінності є надзвичайно важливі, бо саме у сім’ї формуються традиції та звичаї.  На сімейній  локації батьки зможуть провести час зі своїми дітками, і ці моменти відобразити у чудових фото”, – зазначила начальник управління з питань праці та сімейної політики департаменту соціального захисту населення ЛОДА Уляна Дорош.

За словами медиків, такі заходи – це якісна пропаганда здорового способу життя, зокрема серед молодих людей.

Організатори заходу - «Туристсько-спортивний клуб «Манівці» та департамент внутрішньої та інформаційної політики та управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації та департамент гуманітарної політики міськради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: