Телеведуча Яніна Соколова зізналася, що останні сім місяців боролася з раком

image (22)

Відома українська телеведуча Яніна Соколова зізналася, що у 2018 році у неї виявили рак.

Про це Яніна Соколова повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Поки суспільство обсмоктувало скандальний ефір з Приходько у листопаді, який ми записали заздалегідь, я лежала у реанімаціі, під'єднана  до апаратів, нашпигана катетарами по всьому тілу і з дірками у животі. За цей час я пережила 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапіі, як наслідок, я втратила волосся, брови, вії, у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці», - написала Соколова.

фото: facebook.com/yanina.sokolova

«За ці 7 місяців я зрозуміла що таке справжня дружба, любов і жертовність. І те, що наше суспільство не готове співіснувати, а держава не завжди готова надати прийнятні умови життя і лікування для таких як я», - пише Соколова.

«Мені 35. І я хочу наступну частину свого публічного і непублічного життя присвятити темі, яка поглинула мене зсередини. Я хочу допомогти українцям, хворим на рак полегшити життя і бути…щасливими. Навіть у цей кепський період», - повідомила Соколова.

Саме з цією метою Яніна Соколова з командою вирішила створити мультимедійний проект — «Я, НІНА»

«Ви не побачите там стомленої приреченості і жалю. Ми зробимо фільм, випустимо книгу і пісню, яка буде гімном любові.  Так, саме любові. Бо порятунок від раку – це любов», - розповідає телеведуча.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: