Британська компанія Cadogan Petroleum інвестує у Львівщину

DSC_5612
головний виконавчий директор нафтогазової компанії Cadogan Petroleum Гвідо Мікелотті

Британська незалежна нафтогазова компанія, виробнича діяльність якої зосереджена на Західній Україні поділилась досвідом роботи іноземного інвестора у Львівську область.

Про це у четвер, 23 травня, під час брифінгу розповів головний виконавчий директор нафтогазової компанії Cadogan Petroleum Гвідо Мікелотті.

За його словами, Західна Україна і зокрема Львівська область, на території якої працює компанія, має сприятливі умови для інвестицій.

«Ми хочемо донести те, що ми не лише вкладаємося в нафтовидобувну індустрію в Україні, а також прагнемо стати частиною української громади. Наша компанія хоче стати частиною нафтовидобувної промисловості в Україні. Мені здається, що ми дедалі більше стаємо частиною української спільноти і цього бізнесу», - розповів Гвідо Мікелотті.

Він додав, що Cadogan Petroleum має на меті стати одними із провідних іноземних інвесторів на Західній Україні.

«Наша діяльність базується на двох засадах. Перша — ми намагаємось зрозуміти та використати ті ресурси, які вже є в наявності. Друга — ми проводимо низку досліджень, які допомагають нам зрозуміти, яка діяльність може бути використана в майбутньому і які розміри резервів будуть необхідними для того, щоб ми здійснили цю діяльність», - додав Мікелотті.

Генеральний директор українського представництва Cadogan Ukraine Андрій Білий розповів, що з 2006 року компанія інвестувала в Україну близько 4 мільярдів гривень.

«Одне з ключових досягнень компаній – це те, що вона може принести та імплементувати світові практики, технології та підходи до виробництва на український ринок. Природа України чудово гармонує з населенням, яке тут знаходиться, тому ми працюємо з дуже великою увагою до навколишнього середовища і застосовуємо передові практики», - розповів Андрій Білий.

Компанія Cadogan Petroleum регулярно втілює соціальні проекти для місцевих громад. Останній з яких — ініціатива з енергоефективності. Компанія замінила лампи розжарювання на нові енергоощадні світлодіодні лампи в школа, народних домах та оселях в Старосамбірському районі на Львівщині.

Додамо, що за підсумками 2018 року компанія Cadogan Petroleum вперше за 7 років одержала 1,2 мільйона доларів чистого прибутку.

Нагадаємо, 23 травня у Львові стартувала міжнародна конференція Carpathian Oil & Gas Conference 2019, яка зібрала провідні та сервісні компанії з нафтогазовидобувної сфери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: