На Донбасі поранено бійця ООС, окупанти втратили трьох бойовиків, БМП і вантажівку

img_5053_id45461_650x410_650x410
Ілюстративне фото (РБК-Україна)

У середу, 22 травня, російські бойовики 5 разів обстріляли позиції української армії, в тому числі двічі - із забороненого Мінськими угодами озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" загарбники обстріляли позиції Об'єднаних сил у районі Мар'їнки з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" терористи обстріляли українські позиції з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів неподалік Золотого-4, з 82-мм мінометів - поблизу Новоолександрівки, з гранатометів різних систем - у районі Попасної.

Унаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець зазнав поранення. Об'єднані сили відповіли російським найманцям на кожний обстріл. За даними розвідки, 22 травня окупанти втратили двох бойовиків убитими, ще одного - пораненими. Також терористи втратили одну бойову машину піхоти та один військовий вантажний автомобіль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: