Доба на фронті: поранено бійця ООС, окупанти втратили трьох бойовиків

img_5053_id45461_650x410_650x410
Ілюстративне фото (РБК-Україна)

У четвер, 23 травня, російські найманці на Донбасі 11 разів обстріляли позиції українських військових, у тому числі один раз - із заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 мм і 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" терористи обстріляли позиції Об'єднаних сил у районі Миколаївки та селища Піски з протитанкових ракетних комплексів, поблизу Павлополя - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, неподалік Старогнатівки та Чермалика - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, біля Опитного - зі станкових протитанкових гранатометів, під Авдіївкою - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, поблизу Піщевика - з автоматичних станкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" загарбники обстріляли українські позиції неподалік Золотого-4 зі 120-мм і 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів.

Унаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець зазнав поранення. Об'єднані сили відповіли на кожний обстріл противника. За даними розвідки, 23 травня окупанти втратили двох бойовиків загиблими, ще одного - пораненим.

Від початку доби 24 травня терористи тричі обстріляли українські позиції у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід": поблизу Новотроїцького - з 82-мм мінометів, неподалік Лебединського - з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, в районі Гнутового - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил унаслідок цих обстрілів не зафіксовано. На кожний обстріл українські військові відповіли окупантам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: