Ексклюзивна сцена та вражаючий звук: як «Антитіла» у Львові запалювали (фото)

DSC_0450
Фото: ІА "Дивись.info"

У суботу, 25 травня, у Львові відгримів концерт відомого українського поп-рок гурту «Антитіла».

Відомо, що музична подія зібрала на стадіоні «Арена Львів» понад 20 тисяч прихильників гурту. Це був перший концерт стадіонного туру в підтримку нового альбому «Hello».

Фото: ІА "Дивись.info"

Відомо, що підготовка до туру тривала майже два роки, позаяк хлопці почали готуватися до нього одразу ж після останнього концерту попереднього туру «Сонце».

Саме концертне шоу, як зазначають у гурті, є абсолютно новим форматом концертів, адже для цієї події була задіяна унікальна сценічна конструкція, а також найсучасніше звукове та світлове обладнання.

Фото: ІА "Дивись.info"

Розпочали концерт польський рок-гурт Chemia та амбіційний український співак Melovin. Після чого гурт «Антитіла» запалив публіку своїми новими хітами із альбому «Hello». На концерті прихильники також мали змогу почути улюблені пісні із попередніх альбомів, такі як «Молоком», «Все красиво», «І всю ніч» тощо.

Варто зазначити, що під час виконання пісні «Лови момент» на сцені музикантів супроводжували дітлахи, які перекладали пісню мовою жестів.

А після виконання кожної пісні соліст гурту Тарас Тополя зі сцени емоційно спілкувався з публікою. Одним із найголовніших меседжів артиста цього вечора було: «Найголовніше - це ми!».

Потішив прихильників Тополя також повідомленням про новий концерт гурту.

Скоро ми знову приїдемо з концертом до Львова. Досить не довго чекати доведеться», – повідомив Тарас Тополя зі сцени.

Соліст «Антитіл» назвав концерт у Львові історичною подією для гурту.

«Табуни мурашок по тілу від стадіонного хору, коли разом з тобою і часто замість тебе люди співають пісні. Це неймовірне усвідомлення того, що для цих десятків тисяч людей наша музика має значення і займає важливе місце в житті. Я бачив дуже багато сімей з малюками на трибунах, я бачив дітей і підлітків, які співали слова всіх пісень. А ще половину концерту і фан-зона, і трибуни несамовито танцювали і стрибали. Іноді я навіть переживав за безпеку», – описує концерт Тополя.

Нагадаємо, гурту «Антитіла» було запропоновано зробити свою версію одного з хітів відомої британської групи Clean Bandit. Відтак, українські музиканти надали світовому хіту власне «фірмове» звучання і національний колорит, змусивши його звучати по-новому. Саме у Львові в суботу і відбулась прем'єра цієї пісні та кліпу.

Додамо, що стадіонний тур на підтримку альбому «Hello» відбудеться в п'яти містах України. Почути улюблений гурт на стадіоні прихильники зовсім скоро зможуть у Харкові, Полтаві, Одесі та Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: