Глава партії Зеленського прокоментував можливий дефолт в Україні

20190408154120-4929
фото: LIGA.net

Голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков прокоментував пропозицію олігарха Ігоря Коломойського відмовитися платити за боргами і оголосити в Україні дефолт.

Про це він сказав на прес-конференції в Києві, передає РБК-Україна.

Відповідаючи на питання журналістів, Разумков заявив, що у нас в країні плюралізм думок і демократія, тому всі можуть говорити, що вважають за потрібне, в тому числі бізнесмени і політики.

«Я думаю, що завтра буде зустріч МВФ з президентом, на якій будуть розставлені багато крапки над i. Що стосується моєї суб'єктивної точки зору, я думаю, що в сьогоднішніх умовах це мало ефективний шлях і навряд чи Україна зможе за нього піти», - сказав він.

Нагадаємо, український олігарх Ігор Коломойський запоропонував оголосити в Україні дефолт, оскільки в дефолті немає нічого страшного.

Відзначимо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман у відповідь на пропозицію олігарха Ігоря Коломойського оголосити дефолт заявив, що Україна повинна зберігати репутацію відповідальної країни.

Нагадаємо, перед достроковими виборами у Верховну раду партія президента Володимира Зеленського провела з'їзд, на якому було прийнято рішення про те, що партію очолить Дмитро Разумков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: