У мережі оприлюднили сучасні плакати із новими емблемами військових частин ЗСУ (фото, відео)

facebook_RGB_80_00_color

Перша серія сучасних мілітарних плакатів із новими емблемами військових частин побачила світ.

Постери з символікою 24-ї ОМБр імені короля Данила, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, 93-ї ОМБр Холодний Яр, 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців та Сил спеціальних операцій ЗСУ незабаром з’являться у кожній школі Львівщини та Луганщини, спеціалізованих ліцеях, військоматах, пунктах постійної дислокації частин, на сіті-лайтах тощо.

Волонтер, куратор проекту «Нове військо» Віталій Гайдукевич наголошує, що основною метою проекту є розкрутка нової символіки, брендування частин в їх кольорах і символах, популяризація війська.

«Перша серія сучасних мілітарних плакатів із новими емблемами військових частин –стильна, ефектна, сучасна, цікава для молоді. Постери приємно буде почепити в мілітарних магазинах, офісах і взагалі в будь-якому місці, де працюють, бувають, відпочивають Воїни, їхні рідні, друзі і просто люди, які поважають Збройні сили», - додав Віталій Гайдукевич.

Зауважимо, що протягом місяця тривав конкурс на створення серії плакатів із новими емблемами військових частин. Його переможцем став художник Богдан Процишин, який запропонував найкращий дизайн і створив плакати із новою символікою п’ятьох частин ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: