За розкрадання бюджетних коштів підприємцю на Львівщині загрожує до 12 років в'язниці

eko_korupcia-e1451125438478

Зловмисник привласнив понад 523 тис грн бюджетних коштів, виділених Жовківською міською радою на капітальний ремонт у місті вулиці Б.Хмельницького.

Чоловік привласнив понад 523 тис грн бюджетних коштів, виділених Жовківською міською радою на капітальний ремонт у місті вулиці Б.Хмельницького.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

"Наразі завершено досудове розслідування стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 КК України (привласнення чужого майна в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та ч.2 ст.366 КК України (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, службове підроблення), що спричинили тяжкі наслідки", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано для розгляду до Жовківського районного суду.

Крім цього, в рамках кримінального провадження, місцевою прокуратурою заявлено позов на вказану суму, аби відшкодувати завдану шкоду.

Додамо, що санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: