Задля порятунку графського палацу в Буську відбудеться фестиваль

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Фото: Вікіпедія.

Вже на цих вихідних, 2 червня, на території палацу графа Казимира Бадені в Буську відбудеться «Бадені Fest» у стилі «ретро».

Про це інформує photo-lviv.in.ua.

Мета фестивалю привернути увагу до пам’ятки архітектури, яка потребує на сьогодні проведення невідкладних реставраційних робіт, популяризувати древній Буськ серед туристів, передати культуру, яка панувала на Галичині в період останніх декількох століть.

Жителів міста, району та гостей чекатиме насичена програма. На подвір’ї палацу облаштують імпровізовану сцену, де впродовж дня триватимуть мистецькі виступи, діятиме «Містечко майстрів», фотозона, поряд відбуватимуться майстер-класи, конкурси на кращий ретро костюм і двійників графа.

Гості свята матимуть нагоду придбати сувенірну продукцію з емблемою БаденіFest, посмакувати їжею та смаколиками, які готували в різні історичні періоди місцеві газдині, славетним живим пивом, яке варили на графській пивоварні, переглянути ретро фотографії та кінофільм. Офіційне відкриття о 14.00 год.

Родзинкою ретро-заходу стане привітання графа Казимира Бадені, який разом зі своєю сім’єю завітає на фестиваль.

Організатори сподіваються, що кожен з учасників «Бадені Fest» зможе креативно підготуватися до свята, прибувши на фестиваль у одязі, характерному для певної історичної епохи: дами у сукнях з аксесуарами (капелюшками, рукавичками та парасольками), чоловіки у костюмах з метеликами (фраках), в капелюхах і належному взутті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: