Львівська облрада застерегла Зеленського від референдуму про мир з Росією

IMG_2336

Депутати Львівської обласної ради ухвалили звернення до Верховної Ради та Президента України щодо неприпустимості винесення на референдум питання про укладення мирних домовленостей із Російською Федерацією.

«Неможливо оминути той факт, що сьогодні всі дипломатичні спроби діалогу з керівництвом Російської Федерації лише провокують нові криваві терористичні акти на окупованій території. Тому Україні потрібно вести мову не про референдуми, а про консолідацію зусиль для організації сильної міжнародної підтримки. Вважаємо, що мирні домовленості з країною-агресором можливі тільки у випадку виведення російських військових сил і обов’язкове звільнення окупованих територій України, встановлення державної влади України на території Донецької та Луганської областей, а також Автономної Республіки Крим», - йдеться у зверненні.

Депутати вважають, що ініціатива щодо проведення референдуму про укладення мирних домовленостей із Росією є абсолютно неприпустимою до виконання викладених вище вимог. Відтак вони закликають Президента України Володимира Зеленського категорично відмовитися від проведення всеукраїнського референдуму про укладання мирних домовленостей з країною-агресором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: