Цього тижня у Львові стартує фестиваль ретроавтомобілів «Леополіс Гран Прі»

94092793-99F6-486C-B232-B6568C0AD782

Упродовж, 31 травня - 2 червня, у Парку культури імені Б.Хмельницького на стадіоні «Юність» відбудеться Міжнародний фестиваль ретроавтомобілів «Леополіс Гран Прі» («Leopolis Grand Prix»).

Про це інформують в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Як повідомили організатори фестивалю – громадська організація «ЗАЗ-Козак», подія не лише відбувається дев’ятий рік поспіль, а й є другим Етапом Кубку України для історичних транспортних засобів.

Цьогоріч впроваджується новий формат – зона сучасних авто. На стадіоні «Юність» автодилери покажуть новинки у світі автомобілів. Також у парку гості зможуть ознайомитись зі справжньою історією автопрому. Адже вже традиційно парк культури імені Б.Хмельницького перетвориться в окреме ретро-місто.

Зокрема, будуть створені вулиці народів світу, і на кожній з них розмістять автомобілі від виробників цих країн. Також в програмі - смачна кухня, музика від львівських музичних гуртів, різноманітні активності для дітей.

Заїзди відбуватимуться вулицями «Львівського трикутника» (вул.Вітовського - вул.Стрийська - вул.Героїв Майдану). Офіційний старт з «Львівськими фанфарами» та пробний заїзд трасою «Львівський трикутник» 2 червня о 10:30 год, а перегони – об 11:00 годині. Опісля, з 18:00 до 18:30 год триватиме нагородження переможців.

Зазначимо, у фестивалі очікують участь понад 50 автоклубів України та Європи, зокрема, представники з Польщі, Литви, Естонії, Німеччини, Словаччини, Угорщини, Білорусі, Італії та вперше – з Нідерландів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: