У Львові відбудеться літня школа присвячена о. Климентію Шептицькому

95910469-0AE1-4753-8202-185CE3D7E9EA

За підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики 3-9 червня 2019 року відбудеться «Літня школа присвячена о. Климентію Шептицькому».

У ЛМР повідомляють, що захід відбудеться з нагоди 150-літнього ювілею та вшанування на державному та церковному рівні постатті о. Климентія Шептицького.

Місце проведення: Музей народної архітектури та побуту ім. Климентія Шептицького ( Шевченківський гай).

У програмі: лекції та зустрічі з цікавими особистостями: владикою Теодором (Мартинюком) (єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії), о. Юстином Бойком (синкелом у справах монашества львівської архиєпархії УГКЦ), п. Мирославом Мариновичем (дисидентом, проректором УКУ) , сестрою Оленою Манькут (дослідницею Софії Шепицької),п. Іваном Матковським (автором Біографії о. Климентія Шептицького), п. Зеновієм Свередою (Доктором соціальної економіки Папського Григоріанського університету (Рим, Італія), Президентом Українського Кооперативного Альянсу) та іншими. Програмою школи передбачені виїзди до с. Прилбичі, Святоуспенської Унівської Лаври, Бенькової Вишні, унікальні екскурсії Львовом пов’язані з місцями братів Шептицьких, інтерактивні читання творів Шептицьких та експертна дискусія, а також інтелектуальне змагання у форматі гри «Що? Де? Коли?» за звання кращого знавця біографії та спадщини Шептицького.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: