У Вінниці евакуювали людей з 28 об’єктів через «замінування»

61488428_2264804293573183_4000284938371858432_n

У Вінниці евакуювали людей з 28 об’єктів в місті через повідомлення про замінування дитячих садків, торгових центрів, залізничного вокзалу, житлових будинків та громадського транспорту.

Про це повідомили в поліції Вінницької області.

«На зазначені об’єкти  виїхали вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група поліції, рятувальники, медики. Проводиться евакуація людей, обстеження зазначених об’єктів та прилеглих до них територій», — йдеться в повідомленні.

У поліції Вінницької області Громадському сказали, що наразі правоохоронці вже перевірили більшість «замінованих» об’єктів і не знайшли на них вибухівки. Евакуація проводилась на кожному з них.

Наразі в поліції не мають повних даних стосовно кількості евакуйованих, але з торгового центру евакуювали близько тисячі людей.

Також повідомлення про мінування понад 10 об’єктів отрималаполіція у Львові: серед них торгові центри, готелі, медичні заклади та залізничний вокзал і аеропорт.

Інформацію про мінування перевіряють вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та фахівці інших служб.

За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності передбачена кримінальна відповідальність відповідно до ст. 259 Кримінального кодексу України. Такий злочин карається ув’язненням терміном до шести років.

Нагадаємо, 17 травня в Харкові через «мінування» евакуювали людей з 19 торговельних центрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: