Екс-посол Грузії просить Зеленського надати йому українське громадянство

thumb

Посол Грузії в Україні в 2000-2007 і 2009-2013 роках Григол Катамадзе публічно звернувся до президента Володимира Зеленського з проханням про надання українського громадянства.

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню "ГОРДОН".

"Хочу скористатися нагодою поспілкуватися з вашим виданням і публічно звернутися до президента Володимира Зеленського надати мені українське громадянство. Вже пройшло шість років, як я пішов з державної служби в Грузії. Колись давно я закінчив Київський державний університет імені Шевченка, майже 13 років був послом Грузії в Україні, багато років живу в Києві", - розповів Катамадзе.

За його словами, з травня 2015 року він очолює Асоціацію платників податків України - об'єднання малих, середніх і великих бізнесів по всій країні, яке активно працює над розробкою та впровадженням нового сучасного українського податкового кодексу.

"Я не просто живу в Україні, але займаюся її проблемами і справами, намагаюся разом з її громадянами допомогти реформувати країну. Як президент Асоціації платників податків України разом з великою командою ми розробили новий податковий кодекс розвитку, ключовим в якому вважаю зниження навантаження на фонд оплати праці і запровадження податку на виведений капітал замість податку на прибуток", - зазначив Катамадзе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: