Фонд здійснення мрій: проект On 3 wheels розпочинає третій сезон мандрівок в гори для людей з інвалідністю

Фото On 3 wheels

У суботу, 1 червня, відбудеться благодійне сходження на Пікуй– найвищу точку Львівської області. На Пікуй, за допомогою спеціального візка «жульєтки» підніметься Максим Мачевський, львівський дев'ятикласник з міопатією.

Цим благодійним походом соціальний проект On 3 wheels розпочинає третій сезон мандрівок в гори для людей з інвалідністю. В сходженні візьмуть участь близько 50 людей: волонтери, активісти, діти зі спортивних клубів Львівщини, працівники управління туризму ЛОДА.

Максим Мачевський вперше підніметься на гірську вершину за допомогою спеціального французького візка LaJoelette «жульєтки». Він учень 82-ї львівської школи з інклюзивним навчанням, де вчаться діти з інвалідністю.

«Максим є учнем школи з інклюзивним навчанням, тому ми вирішили зініціювати цей похід для цілого класу. Ми хочемо показати, що мандрівки в гори доступні для кожного. Цього сезону ми плануємо 20 походів, тобто 20 людей з інвалідністю вперше побачать гори! З них плануємо 3 парні походи в Карпатські гори, зокрема гори Львівщини та Сколівські бескиди – розповів один з ініціаторів проекту On 3 wheels Сашко Луцик.

Усі охочі можуть долучитись до команди On 3 wheels, стати волонтерами, щоб здійснити ще більше мрій людей з інвалідністю. Стежити за проектом можна у Facebook.

За детальною інформацією звертайтесь за телефоном: 0937293855 – Сашко Луцик.

Довідка:

Нагадаємо, що це вже третій сезон проекту On 3 wheels – команди волонтерів, які організовують походи для людей з інвалідністю. За попередні два сезони, ініціатори проекту здійснили 22 мандрівки в гори. Команда On 3 wheels у 2016 році здійснила унікальну велоподорож до Лісабону. Тоді разом з Іваном Маслюком, який живе з ДЦП, вони перетнули 12 країн. Іван самотужки подолав 5000 км за 100 днів на спеціальному триколісному велосипеді, на якому можна крутити педалі руками. Саме тому проект здійснення мрії отримав назву On 3 wheels (На трьох колесах).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: