Відділення НОК України у Львівській області посіло третє місце у всеукраїнському рейтингу

61924186_451938858900848_553451409907908608_n

Відділення НОК України у Львівській області посіло третє місце у всеукраїнському рейтингу, а Львівщина стала другою за представництвом на ІІ Європейських іграх.

Вчора, 30 травня, на Житомирщині розпочався дводенний семінар-нарада з регіональними відділеннями Національного олімпійського комітету України за головування президента НОК Сергія Бубки.

У перший день розглянули кілька важливих питань. Розпочали з привітання та виступу Сергія Бубки на тему «Про розвиток олімпійського руху та основні завдання в діяльності НОК України та його відділень». Надалі обговорили стан підготовки до участі офіційної делегації України у ІІ Європейських іграх 2019 року у Мінську. Сергій Бубка відзначив, що Львівщина стала другою після Києва серед всіх регіонів України за кількістю спортсменів, які відібралися на ІІ Європейські ігри.

Також підбили підсумки роботи усіх відділень НОК у 2018 році. За рейтинговими показниками відділення НОК України у Львівській області стало третім серед 25-ти відділень. При складанні рейтингу враховувались такі показники як рівень проведення різноманітних спортивних та спортивно-освітніх заходів, участь у них олімпійців, висвітлення новин, участь у всеукраїнських конкурсах, допомога від спонсорів тощо.

Голова НОК Львівщини Юрій Турянський подякував усім, хто долучився до цього вагомого результату:

«Тішуся тим, що наше відділення увійшло до трійки кращих в Україні! Дякую за роботу своїй команді, за підтримку – олімпійській родині Львівщини та за сприяння і допомогу – нашим партнерам. Разом ми – сила!»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: