Вийшов перший тизер історичної драми «Чорний ворон»

bs3pZ6Qy8BmUOHO0pqFX.w695

Вийшов перший тизер повнометражної історичної драми «Чорний ворон», знятої за мотивами однойменного роману-бестселера Василя Шкляра.

Вийшов перший тизер повнометражної історичної драми «Чорний ворон», знятої за мотивами однойменного роману-бестселера Василя Шкляра, передає НВ.

Режисером фільму став Тарас Ткаченко (Гніздо горлиці). Головну роль — Івана на прізвисько Ворон — виконав популярний український актор Тарас Цимбалюк. Ролі його побратимів зіграли Павло Москаль (Вовкулака) та Азізбек Абдурашидов (Ходя), чекіста Євдокімова — Андрій Мостренко, Птіцина — Олексій Тритенко, роль ворожки Явдохи зіграла Наталія Сумська.

Стрічка «Чорний ворон» розповідає історію життя Івана на прізвисько Ворон, який був учасником повстанського руху часів Холодноярської республіки. Жага українців до волі не дає головному герою залишатись осторонь важливих подій, які розгортаються у його селі. Він жертвує спокоєм та сімейним затишком та починає запеклу боротьбу за незалежність рідної землі.

«Це один із найбільш очікуваних у прокаті фільмів цього року, і я радий, що вже зовсім скоро картина дістанеться до широких екранів», — прокоментував екранізацію голова Держкіно Пилип Іллєнко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: