Львівські рятувальники розповіли про гідрометеообстановку на території області

ryatuvalniki-rivnenshchini-viznachatimut-naysilnis20180211_1129
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Станом на 31 травня за даними гідрометеорологічної мережі на Львівщині випало 0,4 – 22 мм дощу.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА

На річках бассейну Дністра сформувався незначний дощовий паводок з підйомом рівнів води 8 – 53 см, місцями 72 – 73 см за добу (р.Бистриця – с.Озимина, р.Стрий – м.Стрий).

На більшості річок басейну Дністра в другій половині доби 30 травня пройшли максимальні рівні води. На річках басейнів Сяну, Західного Бугу переважав спад рівнів води 4 – 17 см, лише на р.Солокія біля м.Червоноград та на р.Західний Буг біля м.Кам.-Бузька продовжувався незначний підйом рівнів води 1 - 3 см. На окремих річках басейну Західного Бугу зберігається затоплення заплав.

Найближчі дві доби на річках області очікується коливання рівнів води з перевагою спаду, лише в нижніх течіях окремих приток Дністра та в Дністрі на ділянці Розділ – Журавно, внаслідок добігання паводкової хвилі, ввечері 31 травня та впродовж 01 червня очікується підйом рівнів води до 0,5 м над рівнями 31 травня на 08 год.

Фактична погода: хмарно, з проясненням. Без опадів. Слабкий туман. Вітер північний 1-3м/с. Температура повітря від +9 до +11о С;

Прогноз погоди на 1 червня:

По Львівській області: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура повiтря вдень 19 – 24°С тепла.

По Львову: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура повiтря вдень 21 – 23°С тепла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: