Львівську молодь запрошують до участі у круглому столі щодо реалізації молодіжної політики

intro_1024x682_1559381490_613x408.35230769231_3_0
Фото: ЛОДА

У вівторок, 4 червня, у Львівській облдержадміністрації відбудеться круглий стіл, під час якого будуть презентовані попередні результати дослідження «Молодіжна політика та аналіз стану інтеграційних процесів.

Налагодження механізмів активної співпраці студентської молоді з числа внутрішньо переміщених осіб і місцевого населення у Львові та Львівській області», інформують в прес-службі ЛОДА.

Початок круглого столу 11.00 год.

Участь у роботі візьмуть представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, закладів вищої освіти та громадськості.

Захід відбуватиметься у рамках проекту «Громадський супровід інтеграції студентської молоді з числа ВПО і студентів з тимчасово окупованих територій в приймаючі громади Київської, Львівської, Харківської та Херсонської областей». Організатори проекту: ВГО «ПОРУЧ» (Київ), БФ «Право і демократія» (Львів), Благодійне товариство «Центр суспільних програм» (Херсон), ГО «Нова Енергія» (Харків) за підтримки Фонду розвитку демократії Посольства США в Україні.

На завершення учасники працюватимуть над виробленням рекомендацій і пропозицій з метою соціальної згуртованості місцевого молодіжного середовища і студентства з числа ВПО та тимчасово окупованих територій.

Круглий стіл відбувається за сприяння департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Контактна особа: Дмитро Вітвіцький, 0979813883.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: