На Львівщині розпочалися військові навчання з іноземними інструкторами (фото)

61879220_621637254984886_4659280333445791744_n

Сьогодні, 3 червня, у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ відкрили черговий етап підготовки підрозділів Українського війська за програмою «Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи — Україна» (JMTG-U), до якої входять військові інструктори ЗС США, Канади, Великої Британії, Данії, Литви та Польщі.

Про це повідомили у Командуванні ДШВ ЗСУ.

З цієї нагоди на церемонію урочистого відкриття прибули перший заступник командувача Десантно-штурмових військ генерал-майор Євген Мойсюк, начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук та інші високоповажні гості.

Начальник «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки — Україна» (JMTG-U) підполковник ЗС США Роберт Трейсі зазначив, що радий бути в Україні й брати участь у підготовці українського бойового підрозділу — 95 десантно-штурмової бригади.

«Ми усвідомлюємо важливість тренувань із українськими солдатами, адже події, що розгортаються на сході України, є справжньою боротьбою ЗС України за ті цінності, які поділяє увесь цивілізований світ. Ми тренуємось наполегливо і є надзвичайно відвертими щодо помилок під час навчання, оскільки знаємо: краще вчитись на власних помилках під час тренування, ніж на полі бою», — підкреслив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: