Щоб захиститись від рейдерів: на Львівщині діє мобільна безкоштовна правова допомога

urist

Для забезпечення захисту прав інвесторів, протидії незаконному захопленню підприємств та оперативного реагування на випадки захоплення земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства», в області триває робота  мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги по населених пунктах.

Про це повідомили в ЛОДА.

Щотижня мобільні точки доступу до надання безоплатної правової допомоги у Львівській області,  до складу яких входять представники ГТУЮ у Львівській області,  Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Львівській області,  виїжджають у райони для надання  якісної  правової допомоги.

Зокрема, завтра, 4 червня, правову допомогу надаватимуть у  Солонківській сільській раді (Пустомитівський район, с. Солонка, вул. Центральна, буд. 11), а 7 червня Верхньосиньовидненській селищній раді (Сколівський район, смт. Верхнє Синьовидне, вул. Січових Стрільців, буд. 45).

До участі в мобільних точках доступу до безкоштовної правової допомоги запрошують громадян, землевласників, землекористувачів, громадські організації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: