Як десантники на полігоні тренували депутатів Львівської міськради (фото)

61729965_614793049025771_4420369260027576320_n

Військовослужбовці 80 окремої десантно-штурмової бригади та Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного провели польовий вишкіл для депутатів та чиновників Львівської міської ради.

Про це повідомили у прес-службі 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

Під час польового вишколу депутатів Львівська міська рада ради, що проходив на Міжнародний центр миротворчості та безпеки військовослужбовці 80 окремої десантно-штурмової бригади провели заняття на двох навчальних місцях: тактична медицина (надання невідкладної медичної допомоги в польових умовах) та захист від зброї масового ураження. Також депутати виконували вправи навчальних стрільб та відвідали автодром і танкодром.

«Під час заняття депутатському корпусу було доведено мету і завдання радіаційного, хімічного і біологічного захисту підрозділів та населення. Вражаючі фактори ядерної, хімічної зброї, біологічних засобів противника, їх дії на населення, засоби захисту від них. Також розглянуто порядок використання табельних засобів індивідуального і колективного захисту та спеціальної обробки, порядок дій в умовах застосування противником зброї масового ураження. І звичайно були практичні заняття по застосуванню засобів захисту від радіаційної, хімічної і біологічної зброї», - розповів начальник служби радіаційного, хімічного, біологічного захисту 80 одшбр майор В’ячеслав Лапінський.

Навчальне місце з тактичної медицини було не менш цікаве для депутатського корпусу, на якому основною метою начальником медичної служби 80 одшбр майором медичної служби Тетяною Біляєвою було навчити практичним навичкам надання невідкладної медичної допомоги пораненому, самодопомоги та взаємодопомоги безпосередньо в бойових умовах.

Фото: 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: