Переховувався три роки: у Львові поліція затримала серійного грабіжника

bb70bcce7d1b92c204d774775df7159d

У Львові працівники одеської поліції затримали 20-річного жителя Роздільнянського району Одеської області, який впродовж 3-х років переховувався від правосуддя.

Про це інформують в ГУ НП Одеської області.

Зазначається, що зловмисник ще до досягнення 18-річного віку обікрав свою односельчанку. На той час юнак вже мав судимість за аналогічний злочин, скоєний ще у 14 років. Окрім того, на розгляді суду перебував обвинувальний акт за крадіжку транспортного засобу. Після останньої крадіжки його знову затримали, утім йому вдалося втекти з Одеської області, дізнавшись, що його можуть заарештувати на час слідства.

Нині злодія розшукали у Львові, де він орендував житло, зробив собі фальшиве водійське посвідчення, яке використовував як єдиний документ, та влаштувався працювати різноробочим.

Наразі його затримали і повернули до Одеської області.

Чоловіку інкримінують відразу чотири статті Кримінального кодексу України: ч.2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч.3 ст. 185 (крадіжка), ч.1 ст. 393 (втеча з-під варти) та ч.1 ст. 358 (підроблення документів). На час слідства його заарештували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: