Загострення на фронті: загинули 3 бійці ООС, ще 3 — поранені

61477185_599201670572453_5061352146377637888_n
Фото: штаб ООС

У вівторок, 4 червня, російські найманці на Донбасі 16 разів обстріляли позиції української армії, в тому числі тричі - із забороненої Мінськими угодами зброї. 

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" загарбники обстріляли позиції Об'єднаних сил неподалік Авдіївки з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, поблизу Опитного – з мінометів калібру 82 мм і гранатометів різних систем, біля Новоселівки Другої - з протитанкових ракетних комплексів, під Талаківкою - з озброєння БМП, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї, в районі Чермалика та Павлопіля - зі автоматичних станкових гранатометів, поряд із населеним пунктом Піски - з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї, біля Водяного - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" терористи обстріляли українські позиції неподалік Кримського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Новолуганського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, біля Золотого-4 - з автоматичної стрілецької та снайперської зброї, під Станицею Луганською - зі стрілецької зброї.

Унаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули, ще троє - зазнали поранень. На кожний обстріл бійці ООС відповіли окупантам. За даними розвідки, 4 червня росіяни втратили одного окупанта загиблим, ще одного - пораненим.

Від початку доби 5 травня загарбники 4 рази обстріляли українські позиції.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" терористи обстріляли укріплення Об'єднаних сил біля Талаківки з ручних протитанкових гранатометів, під Водяним - із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" бойовики з автоматичної стрілецької та снайперської зброї двічі обстріляли українські позиції неподалік населеного пункту Золоте-1.

Унаслідок цих обстрілів загинув один військовослужбовець Об'єднаних сил. На кожний обстріл українські підрозділи дали ворогу відповідь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: