Депутати вимагають покарати Садового за порушення правил дорожнього руху

IMG_2285

Депутат ЛМР Андріян Гутник під час сесії звернувся із запитом до начальника ГУ Нацполіції Львова Валерія Середи щодо притягнення до відповідальності міського голови Андрія Садового за порушення правил дорожнього руху.

Йдеться про відвідання Андрієм Садовим трамвайного депо на вул. Вітовського 31 травня, куди міського голову супроводжували активісти, які проводять протестують біля Ратуші.

«Як видно з відеозапису, Андрій Садовий неодноразово переходив дорогу у невстановлених для цього місцях, спричинив перешкоди дорожньому руху та зумовив істотну небезпеку учасникам дорожнього руху. Прошу вжити заходів для притягнення громадянина Садового до передбаченої законом відповідальності», – йдеться у запиті депутата.

Натомість Андрій Садовий заявив, що готовий понести відповідальність за порушення ПДР.

«Мені фізично пробували створити перешкоди, коли я йшов до своїх колег на електротранспорт. Нас там було осіб до 50. В мене був безпрецедентний випадок, коли мій водій порушив правила дорожнього руху і написав заяву в поліцію, поліція не хотіла йому виписувати штраф, але ми наполягли і він цей штраф оплатив. Якщо буде претензія до мене, я готовий понести покарання, без проблем», – заявив Андрій Садовий у коментарі журналістам.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: