Капітальний ремонт вулиці Пластової має завершитися через 2-3 місяці, — інженерна комісія

b_752_502_16777215_00_images_Foto_електротрнас_ЛІК_DSC_1230

Комісія інженерного господарства, транспорту, зв’язку і житлової політики виїхала на вул. Пластову, щоб ознайомитись із ходом виконання ремонтних робіт.  

Про це інформує портал депутатів Львівської міськради.

Як повідомив голова комісії Остап Доскіч, відбувся тендер з визначення підрядника для виконання робіт. Його переможцем стало підприємство з Рівного «НВП Шляхбуд».

«Новий тендер проводили з огляду на те, що здійснено перерахунок згідно з кошторисною вартістю робіт. Міська рада прийняла рішення про те, що заробітна плата має бути 14 тис 600 грн за проекти, що виконуються в місті Львові. Сьогодні відбулась виїзна комісія, щоб ознайомитись із підрядником, який виграв тендер. Ми цікавились, як швидко вони зможуть провести ремонт дороги і здати її в експлуатацію, адже це дуже важлива дорога, яка веде до АТП та на міські очисні споруди».

Остап Доскіч також зазначив, що після початку робіт комісія ще раз виїде на об’єкт, щоб проконтролювати їх виконання.

Зі слів директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірини Маруняк, на ремонт вул. Пластової  наразі передбачено 7 млн грн. «Цей об’єкт буде дофінансовуватись в міру перерозподілу бюджету. Але є прохання до підрядників використовувати внутрішні резерви і не зволікати з початком». Крім цього, Ірина Маруняк дала доручення «Львівавтодору» розробити графік виконання робіт на вказаний термін – 2-3 місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: