На Донбасі загинув боєць ООС, ще одного поранено. Окупанти втратили 5 бойовиків

_ukrainskie_soldaty_facebook_com_28brigade_58_650x410_4_650x410_2_650x410_1_650x410

У середу, 5 червня, російські військові на Донбасі 12 разів обстріляли позиції української армії, в тому числі із забороненої Мінськими домовленостями зброї.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" загарбники обстріляли позиції Об'єднаних сил неподалік Водяного з озброєння бойових машин піхоти, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Богданівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, біля Новотроїцького - зі станкових протитанкових гранатометів, під Піщевиком - із автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї, у районі Талаківки - з ручних протитанкових гранатометів, поряд із Новогригорівкою - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" терористи обстріляли українські укріплення під Старим Айдаром з 82-мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, біля Кримського - з 82-мм мінометів, неподалік Золотого - з автоматичної стрілецької та снайперської зброї.

Унаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець загинув, ще один - зазнав поранення. На кожний обстріл Об'єднані сили відповіли російським найманцям. За даними розвідки, 5 червня окупанти втратили одного бойовика загиблим, ще чотирьох - пораненими.

Від початку доби 6 червня терористи двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід": біля Павлополя - з озброєння БМП, поблизу Водяного - зі стрілецької зброї.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил унаслідок цих обстрілів немає. На кожний ворожий обстріл українські підрозділи відповіли окупантам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: