Україна — Сербія: прогноз та анонс матчу

укр-серб-превью-min

Збірні України та Сербії зіграють у 3-му турі відбору на Євро-2020.


Наразі наша команда посідає перше місце в групі після нічиєї з Португалією та перемоги над Люксембургом.

Де дивитися матч

Сьогодні у Львові на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч відбірного турніру Євро-2020 Україна — Сербія. Початок зустрічі — о 21.45.

Станом на ранок 7 червня на матч Україна — Сербія було реалізовано 34 700 квитків. Нагадаємо, що «Арена Львів» може вмістити на своїх трибунах майже 35 000 уболівальників.

Поєдинок Україна – Сербія онлайн у прямому ефірі можна дивитися на телеканалах «ТРК Україна» та «Футбол 1», починаючи з 21:40.

Заяви головних тренерів

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко відповів на питання ЗМІ перед матчем відбору на Євро проти збірної Сербії.

«Ми розуміємо важливість гри, з повагою ставимося до суперника. Знаємо їхні сильні якості. У Сербії - добротна команда. Знаємо, що на нас чекає непроста гра. Сподіваємося, як завжди у Львові мати гарну підтримку. Хлопці налаштовані, сподіваємося показати хороший футбол», - зазначив Шевченко.

Головний тренер збірної України також відзначив сильну сторону суперника: "У Сербії високі гравці, які добре грають головою. Це може зіграти велику роль. Звичайно, ми враховували цей момент. Дуже важливо впевнено зіграти на другому поверсі". У складі сербської збірної Шевченко виділив трьох досвідчених футболістів: "Це Тадіч, Мітровіч і Коларов - гравці, які роблять дуже сильний вплив на команду". Шевченко також наголосив, що всі футболісти, які знаходяться в розташуванні збірної, здорові і готові вийти на поле.

Головний тренер Сербії Младен Крстаїч:

«На нас очікує важкий поєдинок, — заявив Младен Крстаїч. — Збірній України вдався дуже добрий старт у відборі, утім, і в нас є позитивні моменти в попередніх зустрічах. Усі гравці, що прибули до Львова, здорові й готові до бою.

Ми добре вивчили команду України, однак не плануємо кардинально міняти свій склад у грі проти неї. Я ще тиждень тому визначився, хто з гравців моєї команди з’явиться на полі з перших хвилин. Ми розраховуємо на позитивний результат.

Проблеми? Поки у Львові ми зустрілися виключно з гостинністю українців. Це дуже приємно».

Орієнтовні склади 

Україна: Пятов, Караваєв, Кривцов, Бурда, Миколенко, Степаненко, Зінченко, Коноплянка, Малиновський, Циганков, Яремчук.

Сербія: Дмитрович, Рукавіна, Міленкович, Спаіч, Коларов, Ляїч, Гачіновіч, Максимович, Тадич, Мітровіч, Йович.

Прогноз букмекерів

Букмекери в цьому матчі віддають невелику перевагу збірній України.

На перемогу підопічних Андрія Шевченка можна зробити ставку з коефіцієнтом 2,70. Нічия, як і виїзна перемога збірної Сербії, оцінюється коефіцієнтом 3,00. На те, що збірна України не програє (виграє або зіграє внічию) букмекери дають коефіцієнт 1,42, а на те, що серби наберуть очки - 1,50.

Зазначимо, що раніше Україна і Сербія зустрічалися тричі, але тільки в товариських матчах - у 2008, 2009 та 2016 роках. Всі ці поєдинки завершилися сухими перемогами «жовто-синіх» - 2:0, 1:0 і 2:0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: