Львівські митники за добу вилучили товарів на понад 150 тис. грн (фото)

62146505_2277822625640263_6673228354381938688_o
Фото: ДФС у Львівській області

Побутова техніка, сигарети, продукти харчування та зброя – те, що найчастіше обирають порушники митних правил

Упродовж останньої доби працівники Львівської митниці ДФС склали 24 протоколи про порушення митних правил, інформує ДФС у Львівській області.

Вартість вилучених предметів – понад 150 тис. грн. При цьому за чотирма протоколами про порушення митних правил вартість предметів правопорушення встановлюється.

Значна частина порушень пов’язана з ввезенням товарів на митну територію України. Переважно громадяни порушували порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю. Тобто переміщували «зеленим коридором» товари, переміщення яких обмежено законодавством України, або товари в обсягах, що перевищують неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України.

Фото: ДФС у Львівській області

Так, у пункті пропуску «Шегині – Медика» громадяни України намагались провезти телевізори, праски, пилососи. Окрім того, зафіксовано кілька протоколів про порушення митних правил стосовно громадян, які перевозили «зеленим коридором» продукти харчування, зокрема вилучено понад 300 кг круп, цукру, томатів, а також понад 120 л кленового сиропу та екстракту кокоса.

Також під час митного оформлення поштового відправлення, яке надійшло зі США, митники знайшли два ножі, приціл, підставку для зброї, бінокль та патрони.

Фото: ДФС у Львівській області

На виїзд з України у пункті пропуску «Краковець – Корчова» митники знайшли у спеціально обладнаному сховищі автомобіля «Мерседес Віто» приховані 340 пачок сигарет. Окрім того, громадянин Польщі намагався вивезти шість балонів з фреоном. Товари та автомобіль вилучили.

Загалом за п’ять місяців 2019 року складено понад 2300 протоколів про порушення митних правил на суму майже 36,6 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: