На Львівщині очікуються грози та місцями град

thumb
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

В департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА розповіли про гідрометеообстановку на території області

Фактична погода: мінлива хмарність, без опадів, штиль. Температура повітря від +12 °С до +16 °С.

У Львівській області: Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень короткочасні дощі; грози, місцями град. Вночі та вранці подекуди слабкий туман. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура повiтря вночі 12 – 17°, вдень 23 – 28 °С тепла.

У Львові: Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень короткочасний дощ; гроза, град. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура повiтря вночі 12 – 14 °С, вдень 25 – 27 °С тепла.

Минулої доби на річках басейнів Сяну, Дністра спостерігалось незначне коливання рівнів води в межах 1 – 12 см, з перевагою спаду. На річках басейну Західного Бугу переважав спад рівнів води 2 – 9 см. На окремих ділянках річок басейну Західного Бугу зберігається затоплення заплав.

Найближчі дві доби на річках області очікується коливання рівнів води: 8 червня - з перевагою підйому (діє попередження про зімну гідрологічної ситуаці: Гк-16 від 06.06.2019 р.), 9 червня – з перевагою спаду.

Внаслідок випадання інтенсивних опадів 7 червня о 20:00 год. у с. Глушин Бродівського району було підтоплено 6 присадибних ділянок домогосподарств, протягом ночі вода зійшла з 5 присадибних ділянок. Бродівський підрозділ ГУ ДСНСУ у Львівській області виїздив на місце події для надання допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: