Шахтарі ДП «Львіввугілля» перекрили міжнародну трасу

IMG_2563
Фото з архіву.

150 шахтарів ДП «Львіввугілля» перекривають міжнародну трасу Львів-Червоноград через заборгованість із зарплати, яка становить 215 мільйонів гривень.

150 шахтарів ДП «Львіввугілля» перекрили міжнародну трасу Львів-Рава-Руська через заборгованість із зарплати, яка становить 215 мільйонів гривень.

Про це ІА Дивись.info повідомив територіальної організації ППВПУ Олег Турчин.

«Зараз ми перекриваємо міжнародну трасу Львів-Рава-Руська. Головна вимога – виплата заробітної плати. Нам боргують за половину березня, увесь квітень, травень, а на вулиці вже червень. Водночас наше вугілля взяли, але не заплатили за нього. Нам не дають ринку збуту вугілля. Як це так, коли країна потребує свого вугілля, а ми купуємо в Росії, США і ще бозна-де, а свого вугілля не беремо? Голодного шахтаря змушують до того, щоби він виходив на вулицю. Сім’ї голодні», – сказав профспілковий лідер Олег Турчин.

Сума боргу перед шахтарями ДП «Львіввугілля» становить 215 мільйонів гривень.

«Сьогодні це попередження, акція триватиме протягом дня, а далі буде видно. Нам пообіцяли гроші у п’ятницю, щонайпізніше у понеділок. Грошей досі нема. Пан Насалик разом з Гройсманом продовжують затримувати кошти», – зазначив Олег Турчин.

Він додав, що в акції протесту беруть участь 150 шахтарів. Дорогу перекрили у районі села Смереків.

Нагадаємо, під час приїзду президента Володимира Зеленського до Червонограда шахтарям пообіцяли, що питання коштів буде вирішено протягом 10 днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: