Україна — Люксембург: анонс та прогноз матчу

арена-львів-222-min (1)

Збірні України та Люксембургу зіграють у 4-му турі відбору на Євро-2020. 

Наразі наша команда посідає перше місце в групі після нічиєї з Португалією та перемоги над Люксембургом і Сербією.

Де дивитися матч

Сьогодні у Львові на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч відбірного турніру Євро-2020 Україна — Люксембург (початок — о 21.45).

На поєдинку Україна — Люксембург очікується аншлаг. Станом на сьогоднішній ранок на зустріч, що відбудеться на стадіоні «Арена Львів», було продано 34 423 квитки.

Поєдинок Україна – Люксембург онлайн у прямому ефірі можна дивитися на телеканалах «ТРК Україна» та «Футбол 1», починаючи з 21:40.

Заяви головних тренерів

Головний тренер «жовто-синіх» Андрій Шевченко поділився очікуваннями від майбутньої зустрічі відбору на Євро-2020.

«Забувати матч проти Сербії не треба, але хлопці мають перелаштуватися перед новим складним поєдинком. Вихід на чемпіонат Європи - відмінна мотивація для них. Після такої вдалої гри тут у Львові дуже важливо знову провести хороший матч. Поєдинок з Люксембургом надзвичайно важливий, нам потрібна тільки перемога, незалежно від підсумкового рахунку. Простої гри не буде», - сказав Шевченко.

Головний тренер «жовто-синіх» підкреслив, що матч проти Люксембургу може бути складнішим, ніж матч проти Сербії: «Збірна Люксембургу заслуговує поваги. Вона зробила дуже великий крок вперед за останні роки, організувала неприємності багатьом збірним, в тому числі і нашій. Гравці збірної України добре знають цю команду, мотивація дуже висока. Ми граємо вдома, тому дуже важливо перемогти. Можливо, поєдинок буде складнішим, ніж проти Сербії. Люксембург - організована команда, яка вміє добре оборонятися і контратакувати».

Наставник збірної Люксембургу Люк Хольц на передматчевій прес-конференції розповів про підготовку до поєдинку проти команди України в рамках 4-го туру відбору на Євро-2020.

Головний тренер збірної Люксембург Люк Хольц також узяв участь у традиційній передматчевій прес-конференції.

«Результат матчу Україна — Сербія? Зараз в Європі трапляються й не такі речі, — заявив Хольц. — Ми очікуємо на важку гру із сильним суперником. Гадаю, що не варто зважати на хід подій у першому поєдинку. Можливо, і нашій команді колись пощастить вирвати перемогу на останніх хвилинах…

Кого з українців можу виділити? Напевно, ви вважаєте, що я назву прізвища Циганков, Коноплянка, Зінченко, Маліновський… Ні. Збірна України — це колектив.

Звісно, ми аналізували перший матч із командою Шевченка. Темп, дії футболістів — усе. Але ще два місяці тому я казав, що збірна України — дуже сильна команда. Сподіваюся, ми зможемо протиставити їй якісь аргументи».

Орієнтовні склади

Україна: Пятов - Караваєв, Бурда, Матвієнко, Миколенко - Степаненко - Циганков, Малиновський, Зінченко, Коноплянка - Яремчук.

Люксембург: Моріс - Янс, Шано, Жерсон, Мальгет - Мартінс, Баррейро - В.Тілль, О.Тілль, Родрігес - Турпель.

Прогноз букмекерів

Букмекери вважають українську збірну беззаперечним фаворитом цього матчу.

На перемогу підопічних Андрія Шевченка дається коефіцієнт 1,85, на нічийний результат - 9,00, а на сенсацію від Люксембургу - 24,00. На те, що Україна не програє (переможе, або зіграє внічию) букмекери дають мінімальний коефіцієнт 1,01. У той же час з коефіцієнтом 6,60 можна зробити ставку на те, що Люксембург зможе набрати очки у Львові.

Нагадаємо, Україна і Люксембург вже грали в поточному відборі. У непростому гостьовому матчі «жовто-сині» здобули перемогу з рахунком 2:1 завдяки автоголу на останніх хвилинах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: