Зеленський звільнив керівника СБУ Львівщини

f455f6be-68d0-4595-b650-14283195f82c

Президент Володимир Зеленський підписав укази про звільнення заступників голови Служби безпеки України Олега Фролова та Владислава Косинського. Також він звільнив п’ятьох керівників обласних управлінь СБУ.

Про це на брифінгу повідомив заступник голови Адміністрації президента Руслан Рябошапка.

«Було звільнено двох заступників голови Служби безпеки України. Це люди, які за нашою інформацією, були причетні до багатьох протиправних діянь під час виборчої кампанії. І це для них тільки початок цього шляху — я маю на увазі звільнення. Інші речі будуть здійснюватись у процесуальному порядку. Йдеться про Олега Фролова, а також Владислава Косинського», — сказав він.

«Також було прийнято рішення про звільнення керівників п’яти регіональних управлінь Служби безпеки України. Це ті, які відзначилися у негативному плані, в сенсі явища, яке пов’язане з контрабандою», — зазначив Рябошапка.

Указами президента звільнені керівники управлінь СБУ Одеської області Олександр Довженко, Львівської області Олександр Ткачук, Вінницької області Олег Зозуля, Закарпатської області Володимир Пахнюк, Чернівецької області Руслан Сторожук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: