Кількість тих, хто отруївся у львівському ресторані, продовжує зростати

skolko-lezhat-v-bolnice-pri-otravlenii2-e1501060458438
Фото ілюстративне.

Сьогодні на стаціонарному лікуванні перебуває 47 осіб з тих, хто отруївся на весіллі у ресторані «Червона рута» у Львові.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

«До Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні пацієнтів, що були гостями на весіллі в ресторані «Червона Рута» у  Львові 8 червня, із симптомами: висока температура, діарея, блювота. На весіллі було близько 100 осіб. Звернення та госпіталізація, окрім ЛОІКЛ, були зафіксовані в Новояворівській РЛ ім. Юрія Липи», – повідомили у департаменті.

11 червня в ЛОІКЛ почали звертались пацієнти, які вживали їжу в ресторані «Червона Рута» під час святкувань Причастя і Хрестин 9 червня або просто прийшли в ресторан поїсти 9-10 червня. Всього в заклади охорони здоров’я області за допомогою звернулось 55 осіб (6 дітей), з них 49 осіб госпіталізовано (6 дітей.), 2 пацієнти (1 дитина) виписано зі стаціонару на вимогу.

Станом на 21:00 годину 11 червня 2019 року в стаціонарі залишається 47 осіб, з них 5 дітей. Стан госпіталізованих пацієнтів середньої важкості. 6 осіб були оглянуті в ЛОІКЛ і від госпіталізації відмовились.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: