На Сихові обговорюватимуть шляхи вирішення проблеми із громадським транспортом

62134107_1730507333760070_247823302356107264_o

Cьогодні, о 19:15 біля в сквері біля кінотеатру Довженка, сихівчани обговорюватимуть шляхи вирішення проблеми із неякісним громадським транспортом, постійними заторами в мікрорайоні. 

Захід організовує громадська організація «За Якісний Транспорт», це вже буде четверта зустріч в рамках проекту «Зробимо Львів комфортним містом для життя».

Організатори планують до кінця літа провести до 30 зібрань активних мешканців. На меті цих зустрічей є обговорення актуальних проблем і пропозицій, які надходять до громадської організації чи не щодня і через публічний діалог напрацьовувати шляхи покращення ситуації в місті.

Член і засновник громадської організації «За Якісний Транспорт» Святослав Товстига, проаналізував всі пропозиції, які надходили до ГО, порівняв їх з пропускною спроможністю вулиць, планами розвитку Сихівського району і узагальнив наступні актуальні проблеми, які планується обговорити:

1.Створення виділених смуг громадського транспорту по проспекті Червоної Калини, вул. Сихівська.

2. Встановлення табла прогнозування часу прибуття громадського транспорту на зупинках, що знаходяться на вул. Сихівській і проспекті Червоної Калини і на кінцевій зупинці трамвайного маршруту №8 на пл. Соборній;

3. Облаштування зупинок у відповідності до чинного законодавства, а саме: щоб вони були освітлені; протяжність посадкового майданчика і павільйонна зупинки відповідала кількості прибуттів і відправлень автобусів; графіки руху автобусів були розміщені в павільйоні зупинки;

4. Запуск автобусів великої вмістимості на маршрут 32;

5. Корегування автобусних маршрутів: 4а, 11, 13, 19, 32, 37, 47а.

6. Зміни в організації дорожнього руху в межах коригування дії циклу світлофорних об’єктів на проспекті Червоної Калини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: