Що дивитися цього літа. Кращі серіали червня

івауаівауіа

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. 

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. 

Нуар-драма про молодого шахрая, який полює на пастора, кримінальна драма, котра заснована на реальних подіях 1990-х років в Бостоні та історія про життя засновника і генерального директора Fox News — в кращих серіалах червня.

NOS4A2/Країна Різдва

Сюжет новинки NOS4A2 ( «Країна Різдва») від AMC, заснована на романі Джо Хілла, розповідає про молоду дівчину Вікторію Маккуїн (Ешлі Каммінгс), яка виявляє в собі неймовірні здібності. Вона володіє умінням відкривати портал в світ втрачених речей. Одного разу головна героїня стикається з безсмертним Чарлі Менксом (Закарі Куінто), який додає собі роки життя, харчуючись дитячими душами. Своє безсмертя він використовує лише для свого блага, попутно приносячи шкоду оточуючим. Дівчина розуміє, що він - її головний ворог, і вирішує позбавити світ від цієї істоти.

https://www.youtube.com/watch?v=FpvV0HLKlh8

Perpetual Grace, LTD/Підприємство «Божий дар»

Perpetual Grace, LTD (Підприємство «Божий дар») - сучасна 10-серійна нуар-драма, що розповідає про молодого шахрая (Джиммі Сімпсона), який полює на пастора (Бена Кінгслі) місцевої церкви і його дружину (Джекі Уівер). Літня пара - не такі нешкідливі старички, якими здаються на перший погляд: подружжя займається тим, що маніпулює прихожанами, виманюючи у невинних людей заощадження.

Jinn/Джин

Jinn («Джин») - арабська (Ліван і Йорданія) надприродна драма від Netflix про групу школярів, яка вирушила в екскурсію до місцевої визначної пам'ятки — скелі Петра. Під час поїздки один з учнів гине, зірвавшись зі скелі. Незабаром з'ясовується, що причиною смерті був не нещасний випадок, а джин, що проник в наш світ.

Leila/Лейла

Далі Netflix являє індійську антиутопію Leila ( «Лейла»). Дії відбуваються в недалекому майбутньому, де існують громади, які проживають в гетто у відповідності зі своєю кастою, релігією і доходом. Дівчина на ім'я Шаліні змінює свою релігію, вийшовши заміж за мусульманина Різа. У них народжується дочка Лейла, яка зникає у віці трьох років, а незабаром помирає і Різ. Шаліні хоче зробити все можливе, щоб відшукати дочку, проте на довгі роки опиняється у в'язниці. І ось через 16 років вона виходить на свободу з однією лише думкою: відшукати дочку.

Too Old to Die Young/Занадто старий, щоб померти молодим

Too Old to Die Young («Занадто старий, щоб померти молодим») -  це нуарна історія про поліцейського (Майлза Теллера), якого життя випадково втягує в кримінальні розборки за участі якудзи, російської мафії, мексиканських кілерів, і навіть американських тінейджерів.

City on a Hill/Місто на пагорбі

Showtime починає трансляцію кримінальної драми City on a Hill («Місто на пагорбі»), котра заснована на реальних подіях 1990-х років в Бостоні, коли молодий чорношкірий окружний прокурор (Елдіс Ходж) і корумпований ветеран ФБР (Кевін Бейкон) об'єднують зусилля, щоб змінити існуючі порядки в юридичній системі міста.

https://www.youtube.com/watch?v=byN6yQ8e9nc

Euphoria/Ейфорія

Далі — адаптація ізраїльського серіалу для HBO під назвою Euphoria («Ейфорія»), в числі продюсерів якої значиться Drake. Це історія про наркотики, секс, почуття, соціальні мережі, дружбу і кохання, яку розповідає брехлива, наркозалежна 17-річна дівчина на ім'я Ру (Зенден).

https://www.youtube.com/watch?v=vuAzkZIiGxI

The Loudest Voice/Найгучніший голос в кімнаті

Ще одна новинки місяця від каналу Showtime - The Loudest Voice («Найгучніший голос в кімнаті»), історія про останні десять років життя Роджера Ейлс - засновника і генерального директора Fox News і медіаконсультанта декількох президентів США. Шоу зачіпає тему його відносин з Дональдом Трампом і звинувачень в сексуальних домаганнях.

https://www.youtube.com/watch?v=lAnJJHrq0Ws

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: