У двох школах Львова модернізують їдальню та створять сенсорну кімнату

6ec9666b43eacfadf7eb122931200444_L

Члени комісії гуманітарної політики розглянули звернення управління освіти з проханням розглянути пропозиції щодо внесення змін до бюджетних призначень  для реалізації проектів громадського бюджету Львова.

Про це інформує портал депутатів ЛМР.

Як повідомила Олена Юрків, керівник групи з централізованого господарського обслуговування закладів освіти ЛМР, у рамках реалізації громадського бюджету в проектах у СЗШ№ 91 і СЗШ№34 було відображено ряд матеріалів, які не можуть бути реалізовані за рахунок коштів бюджету розвитку. «Тому просимо погодити перерозподіл з бюджету розвитку у цих двох школах на загальний фонд», - зазначила Олена Юрків.

За словами голови комісії Тетяни Іванів, проект № 44 «Від благоустрою шкільної їдальні до збереження здоров'я дітей в СЗШ № 34 ім. М. Шашкевича» передбачає створення комфортних умов для організації правильного та раціонального харчування дітей, модернізуючи шкільну їдальню. У рамках проекту у шкільній їдальні має бути проведений ремонт приміщення та закуплено нове обладнання. Водночас проект № 144 передбачає облаштування сенсорної кімнати психологічного розвантаження у СЗШ №91. «Метою проекту є створення сенсорної кімнати, де б можна було відновити душевну рівновагу, підвищити мотивацію до навчання, відновити особистий емоційний стан».

«Із бюджету розвитку виділяються кошти на реалізацію цих двох проектів. Сподіваюсь, до нового навчального року вони будуть реалізовані, щоб діти з вересня мали вже сенсорну кімнату для розвантаження. А у школі №34 потрібно провести ремонт харчоблоку, що є дуже важливим питанням, адже санітарні умови мають бути обов’язково дотримані у всіх школах», - зауважила Тетяна Іванів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: