На Сихові відкриють сучасну медіатеку

64477885_2115401592093380_8192253524134854656_n
Фото з сайту Galinfo.

В понеділок, 17 червня, на Проспекті Червоної Калини, 58, запрацює сучасна медіатека Wiki. Відвідувачі матимуть можливість комфортно провести час за читанням, обговоренням. Також тут проходитимуть цікаві лекції, зустрічі.

У понеділок, 17 червня, на проспекті Червоної Калини, 58 у Львові запрацює сучасна медіатека Wiki. Відвідувачі матимуть можливість комфортно провести час за читанням, обговоренням. Також тут проходитимуть цікаві лекції, зустрічі.

Про це повідомляє Galinfo.

Медіатека охопить 175 м², сюди зможуть приходити як діти, так і дорослі. Також вона буде неофіційним «штабом» вікіпедистів зі Львова для регулярних зустрічей щодо розвитку енциклопедії українською мовою та дискусій на актуальні теми.

За словами заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, медіатека Wiki – це перша частина великого проекту Lviv Open Lab, який охопить також лекторій, фізико-хімічну, біотехнологічну та ІоТ (робототехніка, 3D-друк тощо) лабораторії, медіастудію і майстерню для роботи з деревом.

«Загалом проектом передбачено 1000 м² сучасного простору. Він дуже потрібен Сихову, бо нам важливо, аби діти проводили дозвілля якісно і під наглядом, важливо запропонувати цікаву й сучасну альтернативу вулиці», – зазначає він.

У будівництво та облаштування цього простору місто вже інвестувало 2,1 млн грн, загалом же проект вартує близько 5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: