У Львові судять чоловіка, який з рушниці підстрелив перехожого

old.court.gov.ua_Шевченківський_районний_суд_у_Львові_5_7_2018

Підозрюваний 56-річний львів’янин звинувачується у вчиненні тяжкого умисного ушкодження. Згідно з частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, чоловікові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі через те, що під час нетривалого словесного конфлікту, він поранив опонента в ногу з мисливської рушниці. Наразі до суду скеровано обвинувальний акт.

Підозрюваний 56-річний львів’янин звинувачується у вчиненні тяжкого умисного ушкодження.

Про це, сьогодні, 13 червня, повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

«Подія трапилась 15 січня 2019 року у дворі одного із будинків на вулиці Гетьмана Мазепи у Львові. Зловмисник під час нетривалого словесного конфлікту, який виник раптово вистрелив із мисливської рушниці у ногу потерпілого. Такі тілесні ушкодження належать до категорії тяжких. Справа перебуває на розгляді у Шевченківському районному суді Львова» , - повідомили у прокуратурі.

Згідно з частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, чоловікові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі через те, що під час нетривалого словесного конфлікту, він поранив опонента в ногу з мисливської рушниці. Наразі до суду скеровано обвинувальний акт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: