У Львові затримали батька-дебошира за бійку з патрульними (фото)

62358320_2070411659927262_7875365000175419392_n

Патрульні визволили хлопця від батька дебошира.

Небайдужий сусід викликав патрульних на вулицю Ніжинську де в багатоповерхівці відбувалася гучна сварка близько 22 години. Зі слів заявника, в квартирі перекидають меблі, чути крики і там є дитина. Про це інформує Патрульна поліція Львівської області.

Двері, екіпажу 2 батальйону, відчинив невідомий з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Він пустив в квартиру поліцейських. В оселі був безлад, речі розкидані, зі стін відбита штукатурка, яка валялася на підлозі. Під час розмови інспектори встановили, що в сусідній кімнаті сховався від батька 11-річний син. Хлопець розповів патрульним, що тато кидався в нього речами, бив і обзивав, а мама в Києві на роботі.

39-річний чоловік поводився агресивно, погрожував фізичною розправою і наніс удар в обличчя капітану поліції. Його швидко затримали і одягнули кайданки. Під час утримання чоловіка він махаючи ногами завдав ще один удар поліцейському. На підмогу приїхав екіпаж поліції охорони, який забрав дебошира у Личаківський відділ поліції.

На місці події працювали слідчі та працівник ювенальної превенції. Зв’язавшись з матір’ю хлопця, вона повідомила, що забрати його нікому і більше на зв’язок не виходила. Неповнолітнього патрульні спільно з ювенальною службою відвезли у притулок. Поліцейський, який отримав тілесні ушкодження звернувся у медзаклад за допомогою. Тепер чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: