Львівські дорожники ремонтують дорогу зі Львова до Меденич (фото)

2
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Розпочато капітальний ремонт останньої ділянки автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі, а саме: від села Велика Горожанка до селища Меденичі.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Існуючі та майбутні транспортні потоки автомобільних доріг залежать від економічного стану та розвитку держави в цілому, особливо від економіки тих областей та районів, по території яких проходять автомобільні дороги. У зв’язку з цим на завантаження ділянки дороги значний вплив здійснює економіка Львівської області.

Територіальна дорога державного значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі з’єднує м. Львів з трьома адміністративними районами: Пустомитівський, Миколаївський та Дрогобицький. На сьогодні вже є можливість здійснювати рух транспортним засобам відремонтованою дорогою в межах Пустомитівського району. Зараз ремонтні роботи зазначеної дороги тривають безпосередньо на Миколаївщині.

Внаслідок ремонту вказаної дороги будуть поліпшені транспортно - експлуатаційні показники роботи дорожніх транспортних засобів, знизиться собівартість перевезення вантажів та пасажирів і час перебування їх у дорозі, а також забезпечиться максимальна безпека та зручність руху.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

У рамках капітального ремонту дороги передбачені роботи з поширення проїзної частини, влаштування дощової каналізації, конструктивних шарів з асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім посиленням основи, примикань, з’їздів, тротуарів, автобусних зупинок, зовнішнього освітлення та організацію дорожнього руху, а також ремонт штучних споруд, які знаходяться на цій ділянці дороги.

На сьогоднішній день виконуються підготовчі роботи, які передбачають фрезерування існуючого дорожнього покриття, розбирання існуючих тротуарів та бордюрів, зрізування кущів в межах існуючої смуги відведення та демонтаж металевих опор зовнішнього освітлення.

Ремонтні роботи виконуються на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області в межах реалізації Державного інвестиційного проекту “Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: