У Львові смертельна ДТП: відома гімнастка померла на місці аварії (ОНОВЛЕНО)

111
Фото: Фейсбук Юрій Назаркевич

15 червня, близько 20:05 год., у Львові по вул. Горської, 5 трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляють в Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, 44-річний громадянин Азербайджану, мешканець Львова, за кермом "Мерседес-Бенц 410 D" здійснив наїзд на 77-річну мешканку Львова, яка від отриманих травм померла на місці події.

Обставини події встановлюються.

ОНОВЛЕНО

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник прес-служби ФК "Карпати" Юрій Назаркевич загиблою є відома у минулому гімнастка Любов Рассихіна.

"Біля Привокзального ринку, що на Городоцькій, авто наїхало на Любов Рассихіну. Жінка йшла на потяг, їхала до своєї доньки. На жаль, смерть настала моментально. Майстру спорту з гімнастики, судді міжнародної категорії Любов Рассихіній було 77 років і вона декілька десятиліть очолювала спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу олімпійського резерву при львівському СКА. Любов Рассихін - дружина Бориса Рассихіна, який виступав за "Карпати" ще у 1963 році, у перший рік існування команди, у 70-ті роки минулого століття працював у тренерському штабі "Карпат", а в 1989 році був головним тренером відродженого львівського клубу. Любов та Борис Рассихіни прожили разом майже 60 років… Колектив футбольного клубу, ветерани і вболівальники команди "Карпати" висловлюють щирі співчуття родині Рассихіних. Вічная пам’ять…", - повідомив він.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: