Кого підтримали львів’яни, голосуючи за кандидата на посаду голови ЛОДА

lvivska-oda

Відтепер на просторах інтернету можна не лише ознайомитися із передвиборчими промовами кандидатів, а  й безпосередньо вплинути на розвиток політичних подій.

Обираючи нового очільника Львівської облдержадміністрації, президент Зеленський вирішив прислухатися до думки громади у фейсбуці.

Про це інформує pravdatut.lviv.ua.

На потенційну посаду очільника обласної адміністрації запропонували три кандидатури : Дениса Шмигаля, Максима Козицького та Маркіяна Мальського. Перший – кандидат економічних наук, директор Бурштинської ТЕС та заступник генерального директора «ДТЕК Західенерго». Максим Козицький обіймає посаду директора в «Еко-ОПТІМА» , а також є лауретом премії «Людина року» в номінації «Підприємець року». Замикає трійку претендентів Маркіян Мальський , він не просто кандидат юридичних наук, а й голова західноукраїнської філії однієї з юридичних компаній. Також є автором трьох книг та більше сотні наукових статей, а у 2016 році став почесним консулом Республіки Австрії у Львові.

За лічені години пост набрав тисячі коментарів. Чи не найбільше до вподоби фейсбук-користувачам припав саме Маркіян Мальський.

Цікаво, що обійняти цю посаду у Мальського була можливість у 2014 році, однак тоді він не погодився. Цього разу у ЗМІ також поширювалася різна інформація, спершу Маркіян нібито відмовився від запропонованої посади, потім погодився. Останній його пост у мережі досить неоднозначний.

«Я чи не я, значення немає. Головне, щоб Львівщина була в добрих руках! Голосуйте, коментуйте, діліться думками і напрямами, на чому повинен зосередитися новий очільник. Не будьте байдужими. Я готовий відстоювати інтереси області, якщо це буде необхідно», – Маркіян Мальський.

Єдині побоювання зі сторони експертів – це те, що такі публічні консультації наразі не передбачені у нас законодавством. Ще є одне питання, яке цікавить фахівців, якою ж буде вибірка і хто аналізуватиме коментарі.  А от з позитиву є те, що хоч у таких спосіб новообраний глава держави хоче налагодити співпрацю зі Львовом.

Варто зазначити, що такий варіант комунікації припав до душі людям. Жителі інших міст також просять саме у такий спосіб визначатися зі своїми очільниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: